Vi tilbyder

Tømrer med respekt for tømrerfaget

Udskiftning af vinduer hos erfaren tømrer

Fortjener dit hus en opgradering? Vi kan udskifte jeres vinduer, hvilket vil udgøre en stor forskel for især mange ældre huse.

KBS Tømrer-Montage ApS har mange års erfaring inden for udskiftning af vinduer, og vi tilbyder også udskiftning af døre i alle materialer.

Vi har beliggenhed i Malling når Aarhus, men tilbyder løsninger til hele Østjylland. Vi tager vores arbejde seriøst og har altid fokus på at opfylde jeres ønsker.

Vores kerneværdier er:

 • Ærlighed
 • En god kommunikation gennem hele dit byggeprojekt
 • 100 % solidt håndværk og kvalitetsmaterialer
 • En professionel tilgang
Hvorfor udskifte vinduer?

Det kan være en god investering for jer at bruge penge på udskiftning af vinduer. Det vil især gøre en økonomisk forskel for varmeforbruget.

Vinduesudskiftning kan dermed være en god løsning, hvis du vil være mere energibesparende. Derudover vil de nye vinduer give dit hus et nyt udtryk, som kan være med til at øge dit hus’ værdi på sigt.​

Vi foretager vinduesudskiftning i kvalitetsmaterialer

Vi har god erfaring med at arbejde med alle materialer, når vi foretager udskiftning af vinduer. Vi kan tilbyde dig kvalitetsvinduer i træ, aluminium og plast.

Vi er altid klar til at vejlede dig, så vi ud fra vores faglighed og dine ønsker sammen kan finde den bedste og mest holdbare løsning med vinduesudskiftning, der passer til dit hus og dine værdier.

Hør mere om udskiftning af vinduer hos os

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 51 21 90 30 eller e-mail kbsoerensen@outlook.dk, hvis du har spørgsmål til vores tilbud og priser for udskiftning af vinduer.

Vi er også klar, hvis du ønsker en samtale omkring, hvad vi sammen kan ændre for at gøre dit hus til dit hjem.​

Udskiftning af døre tilbydes

​Er dine døre begyndt at se slidte ud? Eller ønsker du at finde den rigtige stil til dit hus? Vi kan hjælpe dig med at skabe det fulde overblik over dine muligheder, inden vi udfører arbejdet for dig.

Hvorfor udskifte dine døre?

Solide og velholdte døre kan være prikken over i’et, når det kommer til dit hus’ udtryk og stand. Ødelagte hængsler og karme er ikke kun et problem for synet. Det kan blive et større problem i fremtiden, der for eksempel kan ende ud i højere varmeudgifter.

Det kan derfor gøre den helt store forskel, når man vælger at udskifte eller renovere hjemmets døre og vinduer. Det er altafgørende at de bliver monteret korrekt.

Hos KBS Tømrer-Montage kan vi tilbyde dig holdbare og fremtidssikret løsninger.

Vi udfører udskiftning af døre i høj kvalitet
Hos KBS Tømrer-Montage har vi et stort kendskab til udskiftning og renovering af døre og vinduer. Vi leverer og monterer alle typer af indvendige og udvendige til private husstande i Malling, Aarhus og hele Østjylland.

Vi har dygtige samarbejdspartnere, der kan skaffe alle kvalitetsmaterialer, så vi kan efterleve den stil, du ønsker. Vi kan tilbyde dig professionel rådgivning og vejledning dig gennem processen, så du kan træffe det rigtige valg af materialer og farver, der passer bedst til dit hjem.

Kontakt os​ og hør mere

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 51 21 90 30 eller på e-mail kbsoerensen@outlook.dk, hvis du har spørgsmål til vores tilbud og priser vedrørende udskiftning af døre.

​Renovering af køkken med fokus på kvalitet

Bliver du daglig irriteret af knirkende køkkenlåger? Det kan virke som et uoverskueligt og langvarende projekt at give sig i kast med et projekt som renovering af køkken og badeværelse.

KBS Tømrer & Montage ApS i Malling, nær Aarhus i Østjylland renoverer dit køkken for dig, så du får følelsen af et splinternyt køkken – klar til benyttelse.

Vi udfører renovering af køkken effektivt

Vi tilbringer ofte meget tid i vores køkken. Det er et vigtigt samlingspunkt for familien, hvor vi dagligt mødes over madlavning og til en snak om vores dag. Vi synes, at det er vigtigt at have et varmt og vedligeholdt køkken, og det kræver nogle gange en renovering.

Vi udfører blandt andet følgende arbejde:

 • Renovering af køkken
 • Opsætning af nyt køkken
 • Fjernelse af nuværende køkken

​Hos KBS Tømrer-Montage har vi mange års erfaring med opsætning og renovering af køkken og badeværelse.

Det er to centrale rum for et hjem, og derfor lægger vi vægt på at udføre et hurtigt arbejde, uden at vi går på kompromis med kvaliteten og holdbarheden.

Vi lytter til dine ønsker og behov når vi renoverer dit køkken. Vi rådgiver dig tilmed omkring hvilke materialer, der passer bedst til dig, dit hus og din stil.

Ønsker du et uforpligtende tilbud?

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 51 21 90 30 eller på e-mail kbsoerensen@outlook.dk, hvis du har spørgsmål til vores tilbud og priser for renovering af køkken.​​

​Renovering af badeværelse efter dine behov

Er dit badeværelse fyldt med ødelagte fliser? Det kan virke som et uoverskueligt og langvarende projekt at give sig i kast med et projekt som renovering af badeværelse.

KBS Tømrer & Montage ApS i Malling, nær Aarhus i Østjylland, gør det gerne for dig, og vi kan give dit badeværelse det kærlige løft, du og dit hjem fortjener.

Professionel renovering af badeværelse
Vi ved, hvor vigtigt et behageligt og funktionelt badeværelse er. Derfor udfører vi altid renovering af badeværelse professionelt og med fokus på høj kvalitet. Vi lytter altid til dine behov, og prøver så vidt muligt at imødekomme alle ønsker.

Vi tilbyder blandt andet følgende arbejde:

 • Renovering af badeværelse
 • Opsætning af nyt badeværelse
 • Fjernelse af nuværende badeværelse

​Hos KBS Tømrer-Montage har vi mange års erfaring med opsætning og renovering af badeværelse og køkken.

Det er to centrale rum for et hjem, og derfor lægger vi vægt på at udføre et hurtigt arbejde, uden at vi går på kompromis med kvaliteten og holdbarheden.

Vi kommunikerer med dig gennem hele processen og rådgiver dig ved valg af materialer, så du får en stil, der passer bedst til dig og dit hjem.

Kontakt os for yderligere information

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 51 21 90 30 eller på e-mail kbsoerensen@outlook.dk, hvis du har spørgsmål til vores tilbud og priser for renovering af badeværelse.

​Renovering af hus​ med fokus på kvalitet

Trænger dit hus til en kærlig hånd? Vi kan hjælpe dig med at renovere både små og store rum i dit hus.

Der kan være mange grunde til at overveje en renovering af hus. Måske bor du i en ældre husstand, der trænger til en reparation og at blive vedligeholdt.

Det kan også være, at du ønsker at modernisere eller ændre stilen i dit hjem. Vi kan hjælpe dig uanset dit hus’ stand, og vi rådgiver dig gennem hele beslutningsprocessen.

Fordele ved renovering af hus

 • En renovering af hus kan sikre, at dine udgifter til vedligeholdelse bliver holdt nede i det lange løb.
 • Måske har du et loft eller en kælder, du ikke benytter dig af. Her kan en renovering sikre, at du får det fulde udbytte af dit hjem.
 • Dit hus stiger i værdi, og en renovering er derfor en god investering til fremtiden

Hos KBS Tømrer-Montage har vi stor erfaring med at renovere små og store huse. Vi kan både lave en totalrenovering af dit hus samt renovere et enkelt rum. Inden vi starter en renovering af hus, gennemgår vi dine muligheder med dig.

Vi rådgiver om renovering i forhold til dine ønsker
Vi kan rådgive dig omkring hvilke materialer, der vil være mest hensigtsmæssige at bruge i forhold til renoveringen og dit budget.

Gennem hele byggeprojektet prioriterer vi at have en tæt dialog med dig, så vi sikrer os, at resultatet opfylder alle dine ønsker og behov.

Få et uforpligtende tilbud her

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 51 21 90 30 eller på e-mail kbsoerensen@outlook.dk, hvis du har spørgsmål til vores tilbud og priser på professionel renovering af hus i Malling, Aarhus og hele Østjylland.